AKTUELNO

Iskreno i otvoreno.

Popularni pevač Beca Fantastik ovih dana vredno radi na promociji svoje nove pesme "Za tebe su nula", a, njegova publika je na ovo jedva čekala. Pevač je za Pink.rs. otkrio i kako se snalazi u ulozi oca.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pesma je izašla pre dva dana i mogu da kažem da su komentari odlični, pregledi rastu i nadam se da će pesma nastaviti da kotira i da će što se kaže postati hit - kaže Beca na početku razgovora.

Pevač je rekao da je dugo radio na pesmi, kao i da su saradnici koji su radili upravo njegovi prijatelji, pevači Aca Živanović i Joca Stefanović i pevačica Ivana Selakov koja je pevala prateće vokale i otkrio kako je došlo do ove saradnje.

Aca i ja družimo već dugo vremena, tako da sam upuće u ono što on radi. Kad sam čuo ovu pesmu odmah sam znao da je to to. Naravno, poslao sam mom producentu Darku Popoviću koji je radio tekst. Eto tako smo snimili pesmu, legla je na keca. Malo duže je trajalo snimanje spota, cela organizacija, ali je sve ispalo super i u pravom trenutku smo izbacili pesmu.

Beca se nedavno ostvario u ulozi oca i priznao kako se snalazi u toj ulozi i da li se navikao na sve to.

Moram da kažem da najveće zasluge pripadaju mojoj supruzi, ali pomažem i radim koliko mogu i uvek sam joj tu. U nedelji tri, četiri dana sam tu, tri četiri dana nisam zbog prirode posla. Svakako uloga oca mi svakako mnogo prija i beba čim je došla na svet i ušla u naš dom odmah se sve promenilo i zaista uživam u svemu tome.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Beca je prokomentarisao i saradnju koju ima sa Projekat bendom i istakao da mu je drago što je to i te kako zaživelo kod publike.

S obzirom da imamo istog producenta Darka Popovića, ideja je postojala nekih godinu dana, ali nismo mogli da to odjednom uradimo. Već smo jedno prilikom seli da vidimo šta i kako ćemo da uradimo, dogovorili se, sastavili pesme, ušli u studio i to je krenulo, poklopile su se energije i to je to.

Za kraj, Beca je sa ponosom rekao i zahvalio se svim njegovim kolegama koji su ga podržali i pohvalili njegovu novu pesmu.

Jedno veliko hvala svima zaista koji su i šerovali pesmu, stvarno hvala svima.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Becom.

Autor: D. Cakić

#Beca Fantastik

#Benjamin Salković

'