AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Bivši učesnik Zadruge 2, Lepi Mića dao je sve od sebe da tokom svog takmičenja u rijalitiju pobošlja odnose porodice Subotić, budući da Ljuba Pantović nije bila u dobrim odnosima sa ćerkom Aleksandrom Subotić, a ratovi su se vodili i sa Ljubinim bivšim suprugom Karađorđem Subotićem.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Ljuba je o Lepom Mići izjavila kako je on loš manipulator, što je Pržulja na neki način povredilo, pa je obrazložio zbog čega ona nije imala nijedan razlog da to izgovori.

Foto: TvPink Printscreen

Došao sam u situaciju da branim ženu od muža, majku od ćerke, navijao sam za pomirenje! To se sve dešavalo u jednoj porodici! I sve sam zadovoljio, sa svakim sam bio okej! Ja sam Ljubi rekao da je njena pobeda da vrati ćerku, a ne da dobije auto! Da li sam ja manipulator, jer sam njenu ćerku krvnički branio! Ljuba Pantović je uništila Draganu! Ona je uzrok Draganinog posrnuća! Ja sam Dragani rekao da to što je ona radila sa mužem u braku, to sakriti ne možeš. Ako budeš pričala istinu, dobićeš simpatije ljudi! Onda su oni napali Minu što je priznala neke stvari! - rekao je Lepi Mića.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'