AKTUELNO

Izazvala potpunu pometnju na svom nastupu!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Nadežda Biljić sinoć je imala svoj prvi nastup nakon što je, sada već njen bivši dečko, nasrnuo na nju fizički nanevši joj povrede. Ona je sinoć napunila jednu kafanu do poslednjeg mesta, a naišla je na ogromnu podršku svoje publike nakon svega što joj se desilo.- Stara Nada se vratila. Nema nazad... Samo pravo. Hvala svima koji su uz mene. Volim vas sve - poručila je Biljićeva putem društvene mreže Instagram tokom svog nastupa.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Nakon uspešno odrađenog nastupa, Nadežda se sa muzičarima provodila do jutra, a tom prilikom je, slušajući pesmu bivšeg cimera iz Bele kuće Nenada Aleksića Ša, poručila ovom bivšem zadrugaru da ga voli.- Voli brat - napisala je pevačica u okviru storija na Instagramu i ostavila nekoliko srca.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

PROČITAJTE JOŠ: ZAPUŠILA USTA SVIMA! Aleksandra Subotić progovorila o vezi sa svojim novim dečkom, pa OVAKO SPUSTILA Davida!

Inače, Nadežda se već i pre samog nastupa pohvalila da je spremna za nove stvari u životu i velike promene, a počela je, kao što rade mnoge žene, od svoje frizure, te je od nežne plavuše postala vatrena crvenokosa.

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'