AKTUELNO

Izbegava da odgovara na pitanja o privatnom životu.

Večeras je treći, poslednji dan ovogodišnjeg "Music Week" festivala koji se održava na Ušću. Ove noći mnogobrojna publika je imala priliku da uživa u nastupima Angeline i Teodore Tare Stojanović, Senide, Sare Jo, a odmah posle njih nastupila je i Katarina Grujić.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ona je nedavno izašla iz bolnice gde je boravila zbog jake infekcije bubrega, a doktori su joj strogo zabranili da nastupa, te joj je preporučeno mirovanje, ali Kaća je ovoga puta napravila izuzetak.

Zdravstveno stanje nije baš najbolje, ima progresije, ide sve ka boljem, ali večeras moram da ispoštujem svoju publiku, ljude koji su došli zbog svih nas. Nemam strah, jedva čekam, Beograd je moja publika, tu sam ja rođena tako da jedva čekam da izađem na binu. Stigla sam kad je Angellina pevala, popela sam se na binu i rekla: "Pa dobro, napuniće se još". Naravno da postoji pozitivna trema. Ovo je najposećenije veče, mi smo tu da zabavimo publiku večeras, to su uradile i moje kolege pre mene, a mislim da ćemo i mi. Pripremila sam specijalni nastup, videćete kad izađem na binu, tu su igrači, tu je pirotehnika, mislim da će publika uživati, neću im dati da stanu da se odmore malo - rekla je Grujićeva, a zatim dodala da će se njen doktor buniti kada bude saznao da je nastupala uprkos svim upozorenjima:

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Mislim da će me doktori ubiti kad budu slušali ovaj intervju, zabranjena mi je bilo kakva aktivnost, ja sam to prekršila, ali nadam se da mi neće zameriti, morala sam za ovakav spektakl da napravim izuzetak. Pijem lekove, antibiotike i odmaram koliko mogu. Zabranili su mi i da dugo putujem kolima - navela je pevačica.

Katarinu smo upitali i sa kim je došla na ovaj koncert, a ona je otkrila da su tu sa njom prijatelji, saradnici i članovi porodice, ali na pitanje o njenom novom dečku imala je veoma kratak i spreman odgovor.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ne pričam o privatnom životu - rekla je ona.

Nakon Katarine, na scenu će stupiti Coby, Jala i Buba, a na samom kraju publiku će zabaviti Maja Berović.

Kako je izgledao Kaćin nastup, ali i šta je rekla pre samog izlaska na scenu pogledajte u snimcima koji slede.

D. C./R. L.

#Katarina Grujić

'