AKTUELNO

Tvrdi da je Radonić svaku priliku koristio da ga pipne.

Marko Petrušević Petrući večeras odgovara na sva vaša pitanja iz vruće stolice u emisiji "Zadruga - narod pita". Njemu su pušteni klipovi koji su nastali u "Zadruzi 2", a jedan od njih je bio posebno interesantan.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su imali priliku da vide kako se Petrući tetura i pada pored kreveta kada popije, a pevač je, nakon pogledanog klipa, sve prokomentarisao.

Nema granice, ja sam ušao i rekao sam kakav sam, takav sam pa šta bude. Dešava se ovo i napolju, s vremena na vreme. Ja sam tamo imao foru da se zavozam, da popijem na prazan stomak. Radio sam gluposti i sa Rebekom, raskinemo, pa ja odmah prelazio na drugu devojku, da je ne pominjem. Sve sam gluposti pravio kad popijem, ne znam šta radim, sutra se ne saćam toga. Ne znam što smo razdvojili krevete - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Veliki serijal portala Pink.rs! Najbolji astrolog u Srbiji predviđa: SLOBA SE ŽENI, A EVO I KAD! Stižu tri ćerke u dom poznatog pevača! (FOTO)

Zatim je Petrućiju pušten snimak na kom se, takođe pod dejstvom alkohola, žestoko svađa sa Branislavom Radonićem Brendonom, pa je pevač imao šta da kaže i na to.

Imao sam kratak fitilj. Pripremio sam se otprilike za to provociranje, ali kad se napiješ, opustiš se. Brendon je bio zaljubljen u mene, sigurno. To smo svi videli, kako me je pipkao. Ja dok sam provalio njegovu opredeljenost... Ali šta je, tu je. Nemam nikakav kontakt sa njim, kad bih ga video na ulici ne bih mu ni ruku pružio. Zaboravio sam mnoge situacije, da nisam zaboravio pljunuo bih ga. Brendon je ljigav, smrad, možga i najgori čovek kog sam upoznao u životu. Gora je ljiga od Kulićki - naveo je Petrušević.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marko Petrušević

'