AKTUELNO

Potresna priča o njemu će vam naterati suze na oči.

Džej Ramadanovski je jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima već decenijama, a bez njegovih hitova ne možete ni da se veselite ni da plačete. Svaka balada koju je otpevao posebno pogađa, a jedna od njih je "Uspeo sam u životu". Međutim, malo ko zna kako je ta pesma nastala i ko je autor.

Foto: TvPink Printscreen

Numeru "Uspeo sam u životu" napisao je Iso Lero Džamba, najpoznatiji dorćolski don. Džamba je nestao pre 27 godina, 23. septembra 1992. Poslednji put viđen je u ranim jutarnjim časovima ispred kockarnice "London" na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana, posle tuče na šestom spratu Beograđanke. Njegovo telo nikada nije nađeno, smatra se mrtvim. Navodno je, kako se priča po gradu, sazidan u temelje jedne benzinske pumpe.

Inače, Džamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pevačima i glumcima, a Džej mu je bio brat od tetke. Kako se priča, Džamba je hit "Uspeo sam u životu" napisao dok je bio u zatvoru. Spominje se i priča da je između Džamba i Arkana bilo netrpeljivosti, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloletnike u Valjevu. Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobedio u duelu, ostavivši navodno Arkanu ožiljak na licu.

Foto: E-stock/Đenka

Autor: Pink.rs

#Džej Ramadanovski

'