AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" voditelj Milan Milošević je pročitao u programu uživo poruku koju mu je Lazar Jeremić poslao, a upućena je večerašnjoj gošći Marijani Zonjić. "Pozdrav za moju bivšu devojku, prelepa je" glasila je poruka koju je Jeremić poslao, a onda mu je Marijana odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam možda od retkih tamo koja je sve istrtlj*la, bili smo pre 4 godine u vezi. On me je držao kao malo vode na dlanu, on je jedna dušica. U super smo odnosima, on je super dečko i zaslužuje dobru devojku, on je emotivac, zaljubljive prirode - rekla je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je želeo da čuje od bivše zadrugarke i da li je u kontaktu sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem, koji su uspeli da održe svoju vezu i po izlasku iz Bele kuće.

Nisam ostala u kontaktu sa Anom i Davidom, drago mi je da su opstali jer su svi pričali da neće opstati. David se meni nikad nije sviđao. On jeste lep dečko. Gotivila sam, krivo mi je što nisam ostala u kontaktu sa njima - rekla je Marijana, a zatim i dala svoj komentar o Marku Petruševiću Petrućiju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAKMIČAR 'ZADRUGE 3' SE OGLASIO NA INSTAGRAMU! Njegove reči su mnoge uznemirile: Bože, pa dokle ćeš da me iskušavaš... (FOTO)

Što se tiče Petrućija, ko beše Petrući? Petrući je alkoholičar stari, možeš da pričaš šta hoćeš ne zanima me. Ja znam da si trčao za mnom, i na finalu si me muvao, i pre Rebeke isto - zaključila je Zonjićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marijana Zonjić

'