AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

U večerašnju emisiju "Zadruga - narod pita" u kojoj je gost Marijana Zonjić uključio se i njen bivši cimer Dean Stejin, pa je imao jednu provokativnu poruku za Zonjićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče, moja nesuđena ljubavi. Ovde Dean. Nismo se videli od njenog rođendana, mogla si da me pozoveš da uđem na piće. Ona priča da je Adam zaljuben u nju, da je Cobe bio zaljubljen u nju, a ja tvrdim samo da je ona bila zaljubljena u mene. Da li se sećaš da si rekla pre ulaska u "Zadrugu 2" da ću ja da budem tvoj? Malopre si tvrdila da nećeš da kvariš tuđe veze - rekao je Dean, a Zonjićeva mu je brutalno odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

Da sam htela da budem sa tobom, ja bih bila. Ti si mi poslao poruku da kad dođem u Beograd da se vidimo. Izvini, zauzeta sam - odbrusila je Marijana.

Međutim, Stejin nije odustajao, pa ju je podsetio šta je pričala po njenom rodnom kraju i koliko ga je, navodno, spominjala.

Sad ću ja se potrudim oko tebe, možda ću biti uspešniji nego ti... Zašto pričaš po Crnoj Gori da sam ja bio zaljubljen u tebe - upitao je Dean.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

PROČITAJTE JOŠ: DOBIO AMNEZIJU?! Bane Čolak ŽESTOKO prozivao Lunu i njenog oca Gagija, a sad je promenio ploču: Javno joj uputio OVU poruku, ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Što ti meni šalješ poruke non-stop? Blokiraću te večeras - zaključila je Zonjićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dean Stejin

#Marijana Zonjić

'