AKTUELNO

Pevačica je putem društvene mreže poslala jasnu poruku.

Pop pevačica Aleksandra Radović poznata je kao veliki vernik, a svojim fanovima putem društvenih mreža redovno čestita sve pravoslavne praznike.

Dok je bila u stručnom žiriju najpopularnijeg muzičkog takmičenja koje se emituje na TV Pink ''Pinkove zvezde'', Aleksandra je često u ruci držala brojanicu kojom se, kako je sama izjavila, branila od loših misli i koja ju je umirivala.

Foto: YouTube screenshot

Ovog puta, pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju porodice na okupu sa ikonom u pozadini uz koju je poslala jasnu poruku.

Neuzvraćena ljubav je jedno od najtežih iskušenja i patnji koje čovek može da doživi. No čovek treba sebi priznati da je to strasna ljubav koja ga odvodi u svet iluzija, idealizovanja onoga koga volimo, često uprkos očiglednim činjenicama. To je duševna ljubav koja čoveka porobljava i izaziva patnju, strah i sumnju. Takva ljubav može se ugasiti isto onako neočekivano kako se i pojavila. Ma kako zvučalo čudno, obično se ispostavi da su brakovi sklopljeni zbog strasne ljubavi veoma krhki. Iluzije prolaze, a razočarenja dolaze. Kad od čoveka ne očekuješ mnogo i prihvatiš ga onakvim kakav on jeste, dakle sa svim njegovim manama, mnogo je manje razočarenja i brak je stabilniji. Najstabilniji brakovi nisu zasnovani na zaljubljenosti, na emocijama koje nas opiju i razum nam pomute, iako bez romantike nema ni ljubavi, nego na zajedničkim stavovima, interesovanjima, stilu života i gledanju na stvari. Mnogo je dublja ona ljubav koja se stiče tokom bračnog života i koja je zasnovana na uzajamnom poštovanju. U vašoj situaciji moguće su dve varijante: ili ćete naći čoveka prema kojem ćete gajiti spokojnu ljubav i pripremiti se za porodični život kao podvig, ili ćete pak sreću pronaći u služenju Bogu. Molite se da vam Gospod ukaže na vaš put - napisala je Aleksandra na Instagramu i još jednom pokazala koliki je vernik.

Autor: M. K.

#Aleksandra Radović

#Brak

#Instagram

#Ljubav

#Pinkove zvezde

#Porodica

'