AKTUELNO

Mitrova je i sama uočila da Sinišina nova devojka ima isti stil oblačenja i način na koji pozira.

Draganu Mitar, bivšu zadrugarku i modelsicu je sačekao pravi pakao po izlasku iz "Zadruge". Naime, ona je saznala da ju je suprug Siniša Dragutinović varao i da je u njegov život ušla nova devojka koja je takođe nekoliko godina mlađa od njega. Dragana i Siniša su imali žestok okršaj nakon čega je ona odlučila da podnese zahtev za razvod braka, a on joj je potom zapretio oduzimanjem sina.

Foto: Privatna arhiva

Kako domaći mediji pišu, Sinišina sadašnja devojka Aldijana veoma podseća na Draganu i ima identičan stil oblačenja i poze prilikom fotografisanja. Povodom ovoga stupili smo u kontakt sa Mitrovom, a ona nam je ispričala da je takođe i ona primetila sličnosti između njih dve.

To sam i ja primetila kada pogledaš moj Instagram od prošle godine i njen. Ne mogu da verujem da neko ima iste poze kao ja i da se slika na istom peškiru na istim plažama. Meni je to užasno. Leva narukvica, crvena mala, to ja nosim. Ona moja slika što se vrtele u "Zadruzi", ja u vojniičkoj haljini i nešto digla ruku, tako i ona nešto digla ruku, torbica, sandalice. Mislim da je on bila neki moj fan, htela je da uđe u moj život i ušla je. Eto, strašno! On (Siniša) je taj koji pravi model, proizvod po svom ukusu. Bukvalno nema razlike između nas dve - ispričala je Dragana u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pročitajte još: Nadežda BESNA KAO RIS zbog Tomine izjave da ga JURI DA SE POMIRE: Laže kao pas, čeka ga TUŽBA KAO VRATA! (FOTO)

Osim toga, Dragana smatra da je Siniša taj koji zapravo "kreira" ukus i stil oblačenja svoje sadašnje devojke. U nastavku možete pogledati fotografije koje pokazuju da Sinišina nova devojka "kopira" Mitrovu i da je čak koristila njen peškir, fotografisala se na istom brodu na kom i Dragana, a takođe imaju i identičan kupaći kostim.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

D. B.

#Dragana Mitar

'