AKTUELNO

Svojom objavom ostavila je sve u čudu!

Učesnica prve i druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Mina Vrbaški, na svom Instagram nalogu sa pratiocima je podelila fotografiju koja je izazvala veliku pažnju. Naime, ova nekadašnja zadrugarka držala se jednom rukom za svoj napupeli stomak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Kija pokazala kako je njena majka Nadica izgledala u sedmom mesecu trudnoće, zbog ovog detalja nećete moći da prestanete da je gledate! (FOTO)

Mina je pored ove fotografije postavila i stiker bebe, zbog čega su svi odmah pomislili da je ona u drugom stanju. Kako bi čuli pravu istinu, ekipa portala Pink.rs kontaktirali su Minu. Međutim, ona nam se javila vidno neraspoložena i nije želela da komentariše celu situaciju.

Foto: Printscreen Instagram/_mina.official__

Nemam komentar! Nemam komentar! Imam pravo da nemam komentar - ponavljala je Mina Vrbaški koja je bila prilično nervozna kad smo je upitali o navodnoj trudnoći.

PROČITAJTE: ŠOK! Mina Vrbaški TRUDNA?! Pokazala svima napupeli stomačić, pa ovim detaljem ostavila javnost u čudu! Ko je tata? (FOTO)

Foto: Pink.rs

Razlog zbog kog Mina nije želela da komentariše svoju potencijalnu trudnoću, ostaje nepoznat. Da li možda Mina ne želi da priča o tome zbog lošeg odnosa sa mogućim budućim ocem svog deteta ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo.

Pink.rs

#Mina Vrbaški

'