AKTUELNO

Prolazi kroz pakao!

Dok je Dragana Mitar boravila sa svojim sinom Jovanom na moru, njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović odlučio je da ih izbaci iz stana. Siniša je tom prilikom zamenio bravu i odlučio je da u stan useli svoju bivšu ženu.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Dragana Mitar prolazi kroz novu životnu agoniju sa čovekom sa kojim ima dete, a u emotivnoj ispovesti za portal Pink.rs, učesnica druge sezone "Zadruge" odlučila je da otkrije stvari koje javnost do sada nije znala.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Printscreen Facebook

Dragana nam je rekla kako je Siniša donedavno bio u veoma lošim odnosima sa svojom nekadašnjom ženom, kao i da smatra da je nju sada uselio u stan na Voždovcu samo kako bi je njih dvoje zajedno uništili. Ona je istakla da je od Siniše doživljavala psihičko, ali i fizičko maltretiranje, kao i da joj nije jasno kako osoba koja se bori za starateljstvo nad detetom može da izbaci svog sina na ulicu.

Foto: Pink.rs/M.Popović

PROČITAJTE: SINIŠA IZBACIO DRAGANU I NJIHOVOG SINA IZ STANA, pa uselio bivšu ženu! Učesnica 'Zadruge 2' preživljava PAKAO: Promenio je bravu i ostavio nas na ulici! (FOTO)

Ne znam šta mu je sada sa tom devojkom koju zna par meseci, ali je sada dobar sa bivšom ženom kako bi se meni svetili. Oni su bili u užasnim odnosima, ali pošto žele mene da unište, udružili su se. To je to zlostavljanje o kojem pričam. Čovek na sve načine želi meni loše. Što fizički šta je radio pre, što psihički. To je prevelika mržnja prema meni i detetu. Čovek traži starateljstvo i izbacuje mene i dete na ulicu. Ja ne znam više kakav je to čovek. Njega niti zanima dete, niti bilo ko, samo pare koje nije stekao na pošten način. To ću dokazati, sada će sve da ispliva na površinu - rekla nam je Dragana Mitar.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

'