AKTUELNO

Još ne može da poveruje šta joj je uradio!

Drama u porodičnom životu Dragane Mitar skoro svakodnevno dobija nove obrise. Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

Dragana je za naš portal rekla kako je Siniša donedavno bio u veoma lošim odnosima sa svojom nekadašnjom ženom, kao i da smatra da je nju sada uselio u stan na Voždovcu samo kako bi je njih dvoje zajedno uništili. Ona je istakla da je od Siniše doživljavala psihičko, ali i fizičko maltretiranje, kao i da joj nije jasno kako osoba koja se bori za starateljstvo nad detetom može da izbaci svog sina na ulicu.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Printscreen Facebook, Sigurnosne kamere

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed snimaka iz stana u momentima kada je Siniša promenio brave. Na snimicima se vidi da se sve dogodilo 28. avgusta nekoliko minuta nakon 20 časova, tada je Siniša Dragutinović kontaktirao bravara od kog je zahtevao da se što pre pojavi u stanu kako bi zamerni brave. Siniša je spakovao sve Draganine stvari u džakove i ostavio ih ispred stana, a mi smo došli u posed fotografija.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Nakon svega, oglasila se i Dragana, koja je šokirana postupcima čoveka sa kojim ima sina.

Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma pre nego me ubije, pošto je moje i Jovanove stvari izbacio na ulicu, kao i dečije igračke, verovali ili ne! I uselio bivšu ženu u stan, a dete i ja možemo na ulicu! I dalje preti i meni ni novinarima koji pišu o tome! - napisala je Dragana na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram/dragana_mitar

Kako će se ova saga dalje odvijati ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

'