AKTUELNO

Ovo malo ljudi zna.

Pevačica Milena Ćeranić napravila je kratku pauzu u nastupima na Crnogorskom primorju i došla do naše prestonice, kako bi zapevala ovdašnjoj publici koja uvek želi da je čuje. Pevačica je pred kamerama emisije "Premijera" priznala da uživa na moru, te otkrila da najviše voli da se sunča.

Ja sam kao gušter, mnogo volim da se sunčam i kako se Sunce pomera, tako se pomeram i ja. Moja kuma voli da se našali na moj račun, pošto ona ne podnosi da se sunča. Ali ja jako volim Sunce, volim more, da gledam u vodu... - kaže Milena.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je priznala da sa godinama sve više ceni sebe i najviše voli sa samom sobom da se ispriča.

Imam tu latino lepotu, šta, mnogo sam lepa, sve mi se sviđa kod mene. Mentalno sam stabilnija sve što sam starija, samim tim sve bolje sebe prihvatam i svaki put kažem sebi u ogledalu "Gde si legendo" (smeh). Najzdravije je da se čovek ispriča sa samim sobom, pa iako se posvađamo, pomirimo se (smeh) - rekla je Milena.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je ovom prilikom otkrila koja je poznata ličnost bio njena prva ljubav, što će mnoge iznenaditi.

Obožavam Sašu Đorđevića i dan-danas, ali on je moja druga ljubav. Prva ljubav mi je bio Bajaga, kad sam imala pet godina, presladak mi je bio, moj tip, visok dva metra, sa kosicom kovrdžavom - zaključila je pevačica kroz osmeh.

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emsije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Milena Ćeranić

#Momčilo Bajagić Bajaga

#Premijera

#pevačica

'