AKTUELNO

Malo ljudi zna kroz šta je sve prošla!

Naša slavna glumica Olga Odanović iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga, kako na filmu, tako i na televiziji. Igrala je koleginicu Dragiše Popadića u 'Boljem životu' i tom ulogom osvojila simpatije cele bivše Jugoslavije, gospođu Radu u hitu 'Kad porastem biću kengur', ali i mnoge druge role u popularnim filmovima i serijama koje su je učinile jednom od najvećih glumica u Srbiji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Olga je juče proslavila 61. rođendan, a njena životna priča je više nego interesantna. Kao devojčica iz malog mesta koja je u Beograd došla da studira, nikada se nije osećala dovoljno dobrom da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

Iako sam u startu želela da upišem glumu, kao dete iz manjeg mesta koje je došlo u Beograd na studije, nisam bila sigurna u sebe. Nisam nikog poznavala i osećala sam se kao da sam pala s Marsa - ispričala je svojevremeno glumica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mislila je da je niko neće uvažiti kada se pojavi na prijemnom, ali se odluka da upiše glumu nakon tri godine provedene na Filozofskom fakultetu, pokazala kao sudbonosna. Na fakultetu je upoznala ljubav svog života, kolegu Dragana Petrovića. Čim ju je video u klupi, rekao je da će je oženiti. Olga se samo nasmejala, ali mu je ipak dopustila da je doprati do studentskog stana. U istom su ostali da razgovaraju cele noći, a dva dana kasnije - Petrović se uselio i par je počeo da živi zajedno od samog početka veze. Nekoliko godina kasnije venčali su se i dobili decu, a zajedno su i danas. Danas njih dvoje vole da uživaju zajedno u prirodi i često idu u vikendicu van grada, pogotovo jer se Olgino zdravlje narušilo pre par godina. Iako nije želela da govori o čemu se radi, za medije je potvrdila da se oseća bolje.

Imala sam čak i intervenciju, ali to je sve prošlo i hvala Bogu, sada je sve u redu. Stalno se zahvaljujem i ujutru i uveče jer sam zahvalna na svemu što mi je dato. Nisam materijalista, nikada me u životu nisu zanimale takve stvari - ispričala je svojevremeno Olga.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Tanjug

Autor: Pink.rs

#Olga Odanović

#glumica

#Život

'