AKTUELNO

Pokušao je da je odgovori od ovoga?

Luna Đogani još odavno rešila je da ode pod nož i ugradi silikone u grudi. Međutim, posle pobede u drugoj sezoni ''Zadruge'', pre svega započela je pevačku karijeru, obnovila vezu sa Markom Miljkovićem, pa onda i otputovala na odmor.

Sada je došao red i na grudi te je, kako se navodi, danas posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu. Iako uplašena, ne odustaje od plastične hirurgije.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

- Verujte mi, ne mogu uopšte da opišem kako se osećam! Uzbuđena sam i naravno da postoji trema, ali to je valjda normalno. Idem u najbolje ruke i biće sve kako treba. Ima straha, naravno. Sad sam baš rekla, kada sam izlazila iz stana: ''Bože, sad izlazim ovakva, a vraćam se drugačija'' - bila je iskrena Luna.

Iako je rekla da zna kolika će veličina silikona biti, nije želela da detaljiše, već je odgovorila da će to naknadno precizirati sa hirurgom.

Foto: Pink.rs

- To treba tamo sve da se ustanovi... Neće biti velike, naravno. Biće u skladu sa mojim telom. Biće sve super - rekla je ona.

Njen dečko Marko Miljković dopratio ju je na kliniku, ali Luna kaže da, što se njega tiče, grudi nije ni morala da radi.

- Da se on pitao ja ne bih ni radila grudi, ali moja želja je to bila i svi su srećni zbog mene -  rekla je ona gledajući u njega sa osmehom.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

'