AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Luna Đogani i Marko Miljković nisu prestali da intrigiraju javnost otkako su uplovili u ljubavnu vezu u noći između 13. i 14. januara kada je Veliki šef organizovao spektakularnu žurku povodom proslave srpske Nove godine. Njihov odnos u "Zadruzi 2" bio je turbulentan, a zbog toga, kao i zbog raskida koji se desio tik pred završetak rijalitija se spekulisalo o tome da Lunina mama Anabela Atijas ne podržava njihovu vezu.

Foto: Pink.rs, E-stock

To se nastavilo i po završetku "Zadruge 2" kada su se Luna i Marko pomirili. Naime, domaći mediji pisali su o tome kako Anabela ne želi da sretne Marka, kao i da ga ne želi u stanu koji je Đoganijeva kupila. Luna je danas sve to demantovala svojim objavama na Instagramu.

Pročitajte: PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI NAKON POVEĆANJA GRUDI: Evo kako je protekla Lunina OPERACIJA i šta Đoganijeva kaže o svojim SILIKONIMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Pobednica "Zadruge 2" odlučila je da danas ispuni sebi veliku želju i uveća svoje grudi, a podršku su joj pružili upravo Anabela i Marko. Luna se prvo obratila fanovima i ispričala im da je operacija protekla u najboljem redu, kao i da je srećna, a onda je snimila svoju mamu i svog dečka, koji su pravili šaljive face, a pored je stavila emotikon koji označava ljubav, crveno srce.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Sudeći po ovoj objavi, odnosi između Anabele i Marka su u najboljem redu, a da li će tako biti ubuduće, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'