AKTUELNO

Dragana je i dalje u šoku!

Nakon što je bivša zadrugarka Dragana Mitar odlučila da se razvede od svog supruga Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, desila se prava drama u njihovom porodičnom domu. Naime, Siniša je iskoristio priliku dok je Dragana na moru, pa je promenio bravu u stanu, a nove ključeve uručio svojoj bivšoj ženi.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte: NJEGA NE ZANIMA DETE, NEGO PARE: Nakon što ju je sa sinom IZBACIO NA ULICU, Dragana Mitar u POTRESNOJ ispoveti iznela nove detalje odnosa sa Sinišom! (FOTO)

Dragana je za naš portal ispričala da je Siniša bio do nedavno u lošim odnosima sa svojom ženom, kao i da se pomirio sa njom da kako bi je, kako ona kaže, uništili. Siniša je spakovao sve Draganine stvari i ostavio ih ispred stana, a kako smo saznali, odlučio je i da proda auto marke Mercedes, koji je stečen tokom njihovog braka.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Mi smo pozvali Dragutinovića, kako bismo čuli i drugu stranu priče.

Nemam komentar - bilo je sve što je rekao Siniša, nakon čega je spustio slušalicu.

Pročitajte: SINIŠA SPAKOVAO DRAGANINE STVARI U DŽAKOVE I SVE OSTAVIO ISPRED STANA: Bivša zadrugarka strahuje za svoj život, oglasila se potresnom porukom koja će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Foto: Pink.rs/K.Ristić

M.P.

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

'