AKTUELNO

6. septembra počinje emitovanje treće sezone najgledanijeg TV formata ikada na našim prostorima.

Spektakularan početak treće sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", najavljen je za 6. septembar. Tačno od 21 sat velelepni rijaliti grad u Šimanovcima ponovo će otvoriti vrata, a na imanje će se useliti novi zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga ćemo imati prilike da gledamo u narednim mesecima, domaću javnost u velikoj meri interesuje, zbog čega je ovo jedna od glavnih tema poslednjih nedelja na našim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od budućih zadrugara, koji će se useliti u Belu kuću za tačno sedam dana, iza sebe ima veoma burnu prošlost: "Igrom slučaja sam na uslovnoj kazni, izašao sam iz zatvora u Sremskoj Mitrovici" - govori budući takmičar, dok ćemo osim njega imati prilike da gledamo i gospođu koja je branila ljude koji su kršili zakon: "Često odlazim u Centralni zatvor i branim ljude sa one strane zakona" - izjavila je nova ukućanka. Još jedan zadrugar kog ćemo gledati za sedam dana otkrio je i da je bio pop: "Živeo sam na Tajlandu, bio sam budistički pop" - otkrio je on.

PROČITAJTE: POTVRĐENO JE! Tamara Đurić će biti deo 'Zadruge 3', ali ne kao takmičar! Ona će biti STRAH I TREPET za nove zadrugare! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, od 6. septembra u Beloj kući gledaćemo i momka koja obožava Zadrugu: "Ja sam zavistan od rijaliti programa" - govori budući stanar, dok jedna od njegovih novih cimerki iza sebe ima propalu veridbu: "Bila sam u vezi i verena sam bila za jednog Grka" - otkrila je nova učesnica treće "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

"Pobednica dolazi! Mislim da osvajam duplu krunu ovaj put" - najavila je samouvereno još jedna od novih učesnica "Zadruge 3". Upoznajte neke od novih učesnika u video-prilogu ispod, a 6. septembra od 21 sat pratite uživo na programu TV Pink impresivno useljenje ukućana u treću sezonu "Zadruge".

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'