AKTUELNO

Svoje pravo lice pokazaće milionskoj publici TV Pink.

Tačno sedam dana ostalo je do početka treće, do sada najspektakularnije i produkcijski najzahtevnije sezone rijalitija "Zadruga". Uzbuđenje raste, milionski auditorijum s nestrpljenjem iščekuje da se upozna sa svim novitetima koje je pripremio Veliki šef, ali i sa novim stanarima Bele kuće. Jedna od njih biće jedna mlada, atraktivna, do sada javnosti nepoznata devojka koja će svojom lepotom, bez sumnje, pleniti u "Zadruzi 3" i, nema sumnje, privući znatiželjne poglede i simpatije brojnih učesnika, ali i miliona gledalaca - u pitanju je Milica Kemez! Ona je top model, jedna od najboljih plesačica sa ovih prostora i vlasnica salona za lepotu, a zahvaljujući svom fizičkom izgledu privlači pažnju gde god da se pojavi, što će, po svemu sudeći, biti slučaj i u velelepnom gradu nadomak Beograda.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Zahvaljujući svojoj raskošnoj lepoti neće joj dugo trebati da se dopadne muškarcima sa kojima će narednih meseci u "Zadruzi" deliti životni prostor, a da li će takođe zbog svog fizičkog izgleda na listu svojih neprijatelja brzo dodati imena i pojedinih žena iz rijalitija, ostaje da saznamo od 6. septembra, kada zvanično počinje treća sezona.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Atraktivnu plavušu ćemo u narednom periodu gledati u različitim izdanjima i izazovima pred koje će je, kao i ostale takmičare, stavljati Veliki šef, a vrlo brzo ćemo zahvaljujući nikad uzbudljivijoj rijaliti avanturi upoznati pravo lice ove lepotice koja će, nema sumnje, žariti i paliti imaginarijumom!

D. T.

#Rijaliti Zadruga

'