AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Kako domaći mediji pišu, folk zvezda Seka Aleksić nedavno je doživela neprijatnost na svom nastupu. Pevačica, koja je inače trudna po drugi put, nastupala je u jednoj diskoteci u Kragujevcu, a na pola nastupa je upala policija.

Pročitajte: POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Marina Tadić vešto krije oca svog deteta, a evo kako pevačica izgleda u blagoslovenom stanju! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Kako dalje pišu, Seka je bila uzbuđena pred nastup i u krcatom klubu je napravila sjajnu atmosferu. Nakon pola sata upala su uniformisana lica, prekinula nastup i izvršila pretres po nalogu.

Dok je Seka uglas pevala sa publikom što energičnije može, iako je u drugom stanju, odjednom je naređeno da se stiša ozvučenje i da svi ostanu na svojim mestima dok uniformisana lica ne obave legitimaciju. Čim je muzika stala, Seka se okrenula ka svojim kolegama iz benda da pita šta se dešava, a u tom trenutku je do nje došao gazda lokala kako bi joj objasnio o čemu se radi - rekao je izvor, pa dodao da je pevačica bila uznemirena zbog situacije:
Seka je napravila ozbiljni izraz lica i zahtevala da ode na pauzu u sobu u kojoj je odsela do početka nastupa, pa je rekla nadležnima da je strašno što se ovo dešava jer se tako kvari utisak čitavog nastupa.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Dalje se navodi da je pevačica iskoristila taj trenutak kako bi se slikala sa fanovima.

Pink.rs

#Seka Aleksić

'