AKTUELNO

Ovo mu neće oprostiti!

Nadežda Biljić i Bane Čolak vode pravi medijski rat ovih dana. Bivši ljubavnici ne prestaju da prozivaju jedno drugo. Nakon što je Biljićeva ocenila Baneta kao najgoreg od svih ljubavnika iz "Zadruge", gde je rekla da seks "kao da nije imala", Čolak joj je uzvratio, rekavši da je to zbog toga što je ona kao "rupa bez dna" i da više i ne može da oseća jer je intimne odnose upražnjavala mnogo puta.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Biljićeva se oglasila sinoć za naš portal i uzvratila Banetu na prozivke: "Ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je ko k*rac", a tom prilikom rekla i da ga niko ne poznaje u Užicu. Bane se danas oglasio za Pink.rs i osuo paljbu po pevačici.

Što se nje tiče, malo je nezahvalno da je komentarišem, znamo u kakvom je stanju. Možda je malo ružno što padam na njene provokacije. To koliko mene ljudi u Užicu zna, bolje da me niko ne zna, nego da me znaju po onome po čemu nju znaju u Valjevu. Svi znamo ko je Nadežda Biljić, bila je u "Zadruzi 1", bila je u "Zadruzi 2", nemam šta puno da komentarišem. Drago mi je što kaže da je mali, ne znam što se više puta nabijala na njega i tražila i molila da idem u tuš kabinu i imam odnose sa njom, a ja to nisam želeo. Ona je sve rekla što se tiče njenog morala i seksualnosti. Sve najbolje i nadam se da će možda do 2039. da ubode neki hit posle 30 godina na estradi - rekao je Bane.

Pročitajte: 'NE ZNA DA J*BE, IMA MALI I GLUP JE KAO ONA STVAR' Nadežda NIKAD BRUTALNIJA! Uzvratila Banetu na PROZIVKE, pa poručila: U PRAVU JE BIO MIKI! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Ivan R.

M.P.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'