AKTUELNO

Tada nije ni mogao da nasluti kakva će ga sudbina zadesiti.

Mladi harmonikaš Alen Omerbašić poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći kod Kaknja kada se vraćao sa svirke u Zavidovićima. Naime, muzičar iz Sarajeva koji je svirao u bendu "Dernek" život je izgubio kada se pijani vozač marke "Škoda", koji je vozio suprotnom trakom, zakucao u BMV.

Foto: Printscreen Facebook/Alen Omerbasic

Pre samo godinu dana, tačnije 23. jula 2018, Alen je na svom Fejsbuku objavio fotografiju automobila sa jezivim natpisom, kao da je naslutio smrt. Naime, Omerbašić je na registarskim tablicama napisao "Sorry", što u prevodu znači - Žao mi je.

Foto: Printscreen Facebook/Alen Omerbasic

Podsetimo, kako je preneo Avaz stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3:30 časova na autoputu A1 kod Kaknja, u mestu Tičići, kada su na licu mesta poginuli vozač BMV iz Sarajeva i vozač “škode” iz Kaknja. Uviđajne ekipe koje su izašle na mesto nesreće ne pamte prizor poput jutrošnjeg. "Došlo je do direktnog sudara s vozilom BMW koje se kretalo u svom smeru. Obe osobe su poginule. Uzeti su uzorci krvi te će biti obavljeno veštačenje da se utvrdi da li je bilo prisustvo alkohola", kazala je Pr Zeničko-Dobojskog Tužilaštva za Klix.ba.

Pročitajte još: PROCURILA VRELA PREPISKA GOCE TRŽAN I NJENOG MUŽA! Ovome se nije nadala, javnost bruji! (FOTO)

Jedan od smrtno stradalih je 27-godišnji Alen Omerbašić. "Škoda je ušla na autoput i vozila u suprotnom pravcu što je van pameti, i drug nam je stradao iz benda", kazao je prijatelj mladića koji je stradao u BMW-u. "Mi ne konzumiramo alkohol, a vozač "škode" je bio u alkoholisanom stanju i ubio nam je druga", rekao je sagovornik, član benda u kojem je svirao i momak koji je poginuo.

Pink.rs

#Alen Omerbašić

'