AKTUELNO

Budući da ponosno nosi titulu jednog od najseksepilnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, nema sumnje da će ovogodišnje zadrugarke očarati već tokom useljenja u Belu kuću!

Tačno šest dana ostalo je do početka treće sezone "Zadruge", rijaliti šou programa koji će, bez sumnje, ponovo oboriti sve rekorde gledanosti i osvojiti srca milionske publike TV Pink! Veliki šef je tokom proteklih meseci sproveo opsežan kasting tokom kojeg je odabrao one najzanimljivije, najkontroveznije i najintrigantnije ličnosti čije će živote 24 sata dnevno pratiti verni fanovi "Zadruge", a jedan od onih koji će zasigurno biti u žiži javnosti jeste i Rade Lazić!

Foto: Pink.rs.

Ovaj zgodni maneken, koji je odavno poznat domaćoj javnosti, u petak 6. septembra postaće jedan od učesnika treće sezone "Zadruge" i stanara Bele kuće. Osim po svojim poslovnim uspesima, Lazić je poznat i po učešću u "Farmi 6", ali i svojim ljubavnim aferama o kojima se mnogo pisalo i pričalo u regionalnim medijima.

Godinama unazad živi i radi u Beču, gde je takođe uspeo da očara pripadnice lepšeg pola i domogne se titule jednog od najpoželjnijih muškaraca, ali i stekne mnoštvo prijatelja iz sveta estrade koji mu već sada uveliko javno pružaju podršku, uoči početka "Zadruge 3" - između ostalih Slađa Alegro, koja mu se obratila video-porukom.

Braćala, ne znamo kada ćemo te videti ponovo, nadamo se ne uskoro, jer bi to onda imalo smisla. Samo da ti kažemo da te volimo najviše na svetu, da ćeš nam puno nedostajati i da moraš biti dobar - poručila je Slađa svom prijatelju.

Radetovo učešće u "Zadruzi" podržale su brojne javne ličnosti, među kojima su i reper Ivan Ivanović Đus, reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Sha, folker Amar Gile Jašarspahić, kao i mnogi drugi.

Jedno je sigurno - Rade Lazić će se u nikad uzbudljiviju rijaliti avanturu upustiti nikad jači, pun samopouzdanja, zahvaljujući ogromnoj podršci svojih prijatelja sa estrade, a kakav li će utisak ostaviti na gledaoce "Zadruge", saznaćemo vrlo brzo... Ipak, jedno je sigurno - brojne zadrugarke brzo će pasti na šarm ovog seksi zavodnika!

D. T.

#Rade Lazić

#Rijaliti Zadruga

'