AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Bivša učesnica Zadruge 2, Dragana Mitar prošla je kroz pravi pakao kada je napustila rijaliti, jer su je tada sačekale vesti da je njen suprug Siniša Dragutinović u ljubavi sa novom devojkom. Ona je odmah podnela zahtev za razvod braka, a svim silama boriće se za starateljstvo nad sinom Jovanom.

Ona je ekskluzivno u emisijama ,,Zadruga - Narod pita", otkrila sve detalje njihovog sukoba, pretnji koje je redovno dobijala sms porukama i kako njihov sin trenutno proživljava ovu dramu koja se već mesecima provlači u medijima.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ono što je zaprepastilo širu javnost je činjenica da je Siniša zajedno sa svojom prvom ženom Danijelom spakovao njene stvari u džakove i izbacio ih iz njihovog zajedničkog stana, pokušavajući da je ponizi i ostavi na ulici.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je prava istina, zbog čega je Dragutinović odlučio da se na takav način sveti Dragani, da li je razmišljao o sinu Jovanu dok je njegove igračke pakovao u te iste džakove i kakav će još potez napraviti kako bi im napakostio, saznaćete upravo sada kada emisija počinje. Dragana je spremna da u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem otkrije sve!

K.Ristić

#Dragana Mitar

'