AKTUELNO

Ispričala je do detalja sve što joj je Siniša priredio.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivšu zadrugarku Draganu Mitar koja trenutno prolazi kroz pravi pakao zbog onoga što joj je priredio još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović.

Dragana je pre nekoliko dana otišla na more sa petogodišnjim sinom Jovanom, a po povratku sa letovanja ju je sačekao veoma neprijatan prizor. Naime, Siniša je u Draganinom odsustvu ušao u stan, izbacio sve stvari bivše zadrugarke i njenog sina, zbog čega je ona vidno potresena, pa je u večerašnjoj emisiji sve do detalja ispričala.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Po povratku sa mog odmora u Crnog Gori, ja sam odlučila da odem na još jedan odmor sa sinom. Isti taj brižni tata nije nigde odveo svoje dete. Jovan i ja smo otišli na more i odmorili od svega što je prošlo. Siniši je istekla zabrana prilaska 23. ili 24. avgusta, ne znam tačno. Ne znam čemu ovaj postupak. On je zadržao igračke svog sina. Za mene on nije otac. Iako su mi savetovali da treba da promenim bravu, ja nisam htela. S obzirom na to da sam svašta preživela sa njim. Pretio je on meni odavno ovime. Govorio mi je kako će njegova bivša supruga biti vlasnica tog stana. Ja da se tako ciganišem, ja to neću. Ovo je sramota, ja ne želim nikakvu komunikaciju da imam sa njim u životu. Ja ne znam čemu ovo, on se jedino trese na materijalne stvari. Što on kao gospodin nije došao kada smo mi tu bili, nego kada smo mi otišli? Hvala Bogu, ja sam pomoću tog video-nadzora čula šta je on sve pričao - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IMAMO DOGOVOR: Miljana za Pink.rs otkrila sve o POMIRENJU sa Zolom, pa priznala kakve planove ima sa njim! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'