AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta joj se desilo.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar još uvek željno iščekuje kada će se zvanično razvesti sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, budući da je zbog njega u proteklih nekoliko meseci proživela pravi pakao.

Foto: TvPink Printscreen

On joj je sms porukama pretio da će joj nauditi, zamenio je bravu od njihovog zajedničkog stana, izbacio njene stvari u njenom odsustvu, a onda je u želji da je sroza čak prijavio policiji zbog navodnog uznemiravanja. U emisiji ,,Zadruga - Narod pita", Dragana je ispričala pravu istinu o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam otišla u policiju i dala sam izjavu da sam stigla s mora, zato što je on mene prijavio za uznemiravanje. Rekao je da će on mene da nauči pravnim lekovima, kako on to kaže. On nas uhodi, prati kad ćemo na more i kad se vraćamo, ne znam kako ću se izvući iz toga. Dala sam iskaz u policiji, to sad ide mom advokatu. Sad ćemo videti šta se dalje dešava sa ovim što je uradio i šta je sad moje. Na silu neću ništa da radim i ne pada mi na pamet. Ne želim da radim neke stvari koje mi ne priliče. Nisam nikad radila i ne želim da radim - ispričala je Dragana.

K.Ristić

#Dragana Mitar

'