AKTUELNO

Planira veliku porodicu.

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra čekaju drugo dete. Naime, dom Vaskovića će uskoro biti bogatiji za još jednog člana, a njihova ćerka Anđelina će dobiti brata kome se veoma raduje.

Kako je Aleksandra već u šestom mesecu trudnoće, Bojan otkriva da li je njegova supruga zahtevna trudnica.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Uopšte nije! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna - priča Bojan.

Pevač je priznao da još uvek nisu odabrali ime za svog naslednika, ali da njegov dolazak sa nestrpljenjem očekuju. Osim toga, Bojan kaže da je njegova ćerka istog temperamenta kao što je i on bio kao dete.

Nemirna je. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli - nastavlja pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IVAN MILEUSNIĆ IZBEZUMLJEN: Pevačica mu je pre tri sata RODILA SINA, on ne može da prestane da plače! SUZA SUZU STIŽE! (VIDEO)

Bojan je istakao da bi voleo da ima veliku porodicu i da planira još dece. Za sebe kaže da nije strog otac i da je i te kako slab na svoju ćerku.

Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: “Trebao bi ba budeš malo stroži. Ako kažeš nešto, stani iza toga!” Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo stroža prema njoj, a ja sam slab na ćerku - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Bojan Vasković

'