AKTUELNO

"Zadruga 3" počinje za 2 dana!

Još dva dana ostala su do početka treće sezone rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga", a spektakularno otvaranje zakazano je za petak od 21 sat uz direktan prenos na TV Pink.

Među stanovnicima luksuznog rijaliti grada u Šimanovcima, naći će se i Nataša Radan, koja je pred sam ulazak u "Zadrugu 3" otkrila čega se najviše plaši.

Ne strahujem apsolutno ni od čega. Plaši me samo početak, jer mi je potrebno malo vremena, par dana da se opustim i uklopim - priznaje Nataša.

Nataša je otkrila i da će joj najteže pasti to što neće moći da koristi mobilni telefon, pa su mnogi pomislili da ona u svom telefonu ima eksplicitne fotografije koje bi mogle da je kompromituju.

Eh sad... Taj telefon (smeh)... Možda i postoji nešto što bi vam bilo zanimljivo, ali nećemo valjda iznositi u javnost prvog dana (smeh)... Meni je teško zbog društvenih mreža. Telefon mi je bukvalno dvadeset i četiri sata u ruci - kaže nova zadrugarka.

Po medijima se pisalo i da Nataši novac duguje Slobodan Batjarević Cobe, a ona je u ovom razgovoru otkrila i da li je uspela da naplati novac koji joj pevač duguje.

Nisam uspela ništa da naplatim, niti sam mu taj novac, nakon svega, tražila... Odustala sam prošle godine od toga, tako da nema potrebe razgovarati o tome. Spot koji sam snimila za njega je katastrofa... - govori Nataša.

Radanova je na pitanje o tome da li je bliska sa nekim sa domaće estrade uzvratila sa osmehom i negirala bilo kakve veze sa srpskim zvezdama, a zatim je pričala o svom odnosu sa porodicom.

View this post on Instagram

🤪

A post shared by Nataša Radan (@natasa.rr) on

Otac mi je preminuo kada sam imala tri godine... Sa majkom se povremeno čujem, nismo baš u sjajnim odnosima... Mislim da je ovako najbolje... Nikada nismo pričale o svemu, nije mi mnogo bila posvećena... Jednostavno, najbolje je ovako kao što je sada - priča Nataša.

Nataša je za kraj rekla da pobednice prve i druge sezone "Zadruge", Kristinu Kiju Kockar i Lunu Đogani, lično ne poznaje, ali je istakla da joj je tokom drugog serijala favorit bila Đoganijeva.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'