AKTUELNO

Otkrio i šta bi se desilo kad bi mu se Ana pridružila u Beloj kući.

Filip Mijatov jedan je od potvrđenih učesnika ''Zadruge 3'', a on se danas pojavio na sistemtskom pregledu koji je obavezan za sve učesnike rijalitija. Tom prilikom Mijatov je govorio o svom učešću u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, a dotakao se i odnosa sa Anom Korać.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ SAMO DVA DANA DO SPEKTAKULARNOG POČETKA 'ZADRUGE 3': Učesnici zapeti kao puške, a evo šta nas očekuje u novoj sezoni rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti!

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Nema reči za nove devojke, mnogo su lepe. Lepše su od Ane Korać. Bukvalno nemam nikakav plan, nemam ideju. Ne bih sada otkrivao ništa - rekao je Mijatov i otkrio kako bi se ponašao kada bi Koraćeva ušla u ''Zadrugu 3'', ali i kakvu poruku mu je poslala.

- Jedva čekam! Došao sam se na njen nivo i na tom visokom nivou je malo teže. Rekao bih joj ''Dobar dan'', ništa više. Sa Anom nisam ni u kakvom kontaktu, sinoć sam bio sa jednom drugaricom koja mi je pokazala nacrtan penis za mene. Ne znam da li će me pljuvati dok sam ja unutra. Posle onog penisa sinoć nemoguće je da bude više bilo pšta između nas - rekao je Filip, pa otkrio šta misli o Dalili i Dejanu Dragojeviću, kao i o Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Zašto da ne! Ja njih ne poznajem toliko, ali sa svima ću biti super, pa i sa Janjušem. Stefan je okej, mene je njegov otac čačkao prvi, pa sam mu ja uzvratio. Nema teoretske šanse da on uđe. Još ću da razmislim da li ću dati honorar u humanitarne svrhe - istakao je učesnik ''Zadruge 3''.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Filipom:

Autor: Pink.rs

#Filip Mijatov

#Rijaliti Zadruga

'