AKTUELNO

Oduvek je važio za zavodnika!

Bivši zadrugar Marko Miljković poznat je po svojoj ljubavnoj vezi sa pobednicom ,,Zadruge 2" Lunom Đogani. Međutim, to nije sve, rijaliti zvezda mnogo toga je sakrila od javnosti.

Foto: Pink.rs

Da podsetimo, nedavno su Luna i Marko spakovali kofere i uputili se u njegovo rodno mesto Brus, gde je Đoganijeva upoznala njegovu porodicu. Ali nakon odlaska, komšije su odlučile da progovore o Miljkovićevom životu pre nego što je postao rijaliti zvezda.

Miljkovićev dobar drug Filip S. govori kakav je Marko kada se ugase kamere, sve o njegovim tinejdžerskim danima i prethodnim vezama.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je uvek bio mangup, voleo je da se zeza, ali nikada nije pravio gluposti zbog kojih bi imao problema. Ono što svi njegovi prijatelji znaju i zbog čega ga vole jeste to što je dobar prijatelj, pravi burazer. Uvek možete da se oslonite na njega, osim kada je u rijalitiju (smeh). Data reč mu je najvažnija. Nismo išli u isto odeljenje jer sam ja mlađi, pa ne znam kakav je bio đak. A u tim godinama nas ocene nisu ni zanimale. Međutim, oduvek je bio glavna faca u školi, što je i danas. Devojke su ga volele, a klinke u školi su bile lude za njim - priča on i dodaje da je vrhunac popularnosti u rodnom mestu dostigao kada je počeo da radi kao di-džej. - počinje njegov prijatelj i otkriva da je Miljković bio glavni zavodnik u Brusu.

Mesto gde se Lunin dečko odmara jeste selo Ribare, gde njegovi prijatelji poseduju veliko imanje. Mama njegovih drugara Z. Đ. otkriva nam više o zadrugaru.

On je divan i lepo vaspitan dečko. Druži se s mojim sinovima i volim ga kao svoje dete. Često dolazi kod nas i obožava da jede sve što skuvam. U prošloj sezoni „Zadruge“, kada su mu kao nagradu dali da dođe u Brus, Marko je došao kod nas u Ribare s mamom da proslavimo Božić. Bilo mi je veoma drago. Sve najbolje mislim o njemu - kaže ljubazna gospođa.

Foto: Pink.rs

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'