AKTUELNO

Dugo se spekulisalo o tome šta će čuveni glumac raditi u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, a sada je došlo vreme da saznate.

Treća sezone rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti na našim prostorima "Zadruge" počinje večeras od 21 čas na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs.

Dugo se spekulisalo o učesnicima nove sezone, a Veliki šef je odlučio da svoje verne gledaoce obraduje i još nekim novitetima. Zadrugare će redovno posećivati žena robot čije je ime Leposava, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Veliki šef je za nove stanare Bele kuće napravio i nove prostorije, a jedna od njih je i Šekspirovo pozorište, gde će zadrugari moći da pokažu neke svoje skrivene talente.

Dugo se spekulisalo koju će funkciju u "Zadruzi 3" imati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, a vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović je otkrio da će Maca biti upravnik Šekspirovog pozorišta.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se Maca snaći u ovoj novoj ulozi, ali i šta će sve zadrugari raditi u pozorištu saznaćete ukoliko redovno budete uz "Zadrugu 3", rijaliti koji će ispisati novu istoriju televizije na ovim prostorima.

R. L.

#Dragan Marinković Maca

#Rijaliti Zadruga

'