AKTUELNO

Napraviće opštu pometnju svojim ulaskom!

Buduća zadrugarka i pevačica Ivana Krunić odlučila je da se oproba u rijaliti igri, iako do sada nije imala iskustva sa takvim formatom.

Važi za jednu od poželjnijih pevačica na našoj estradi, iako tvrdi da se na to nikada nije obazirala. Kako se nova sezona ,,Zadruge 3" približila, upitali smo Krunićevu da li ima neku taktiku za naredni period koji će provesti na velelepnom imanju, te nas je ona iznenadila odgovorom.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ja bukvalno nikada nisam smišljala šta ću da kažem, već u tom trenutku šta mi dođe. Nekako mi je lakše da sve dođe spontano - izjavila je Ivana.

Nova sezona sa sobom donosi i velike promene, pa tako će od 6. septembra u Beloj kući biti mnoštvo lepih i zgodnih zadrugarki. Upitali smo Ivanu kako će se nositi sa njihovim pogledima, budući da važi za jednu od privlačnijih dama estradne scene.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ja ceo život imam problem sa ženama zbog ljubomore, ali ovde sam videla dosta lepih devojaka, koje su samosvesne. Zbog toga sam ja sve češće u muškom društvu, zbog mene nema potrebe nijedna da bude ljubomorna. Momke prepuštam njima - tvrdila je Krunićeva.

Sa druge strane, Ivanina koleginica i buduća cimerka, Miona Jovanović odlučila je da progovori o ljubavnim odnosima u ,,Zadruzi 3". Prvi utisak o zadrugarima nema, jer ne želi da donosi prevremeno sud, tvrdi pevačica. Međutim, kada je reč o ljubavnim vezama Miona je sigurna da joj se isti neće desiti, čak i ako joj se neko svidi.

Ne planiram da se zaljubim, makar iako mi se neko svidi, neću sebi dozvoliti to sigurno - tvrdila je Miona.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Dobro poznata zadrugarka i pevačica narodne izvorne muzike Milica Dugalić ispričala je pred našim kamerama kako je izgledao oproštaj od porodice.

Maša me je zvala svakih 15 minuta, slala mi je klipove Luke, i naravno da sam se stresirala.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

S. K./ O. B.

#Zadruga 3

'