AKTUELNO

Svi su spremni za početak nove sezone koja će pomeriti granice!

Za televiziju Pink, ali i sve fanove "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima danas je veliki dan. Naime, večeras, tačno od 21 čas, počinje emitovanje treće sezone rijalitija koji je pomerio sve granice, a 50 novih zadrugara useliće se u velelepni grad.

U najgledanijem jutranjem programu "Novo jutro" gostovala je voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević koja nije skrivala uzbuđenje zbog početka nove sezone.

Ja sam u poziciji za početak trke, evo znoje mi se dlanovi. Ja moram da vam otkrijem nešto. Do par sati pre Zadruge nikad ne znam ko ulazi i volim da tu emociju gledaoci osete kod mene, kad ja treba da saopštim ko ulazi. Biće velikih iznenađenja. Veliki šef i produkcija gledali su da zadovolje zahteve gledalaca i biće uvek onih koji se dopadnu, ali i onih koji neće. Ja već danas oko tri odlazim u Šimanovce na pripreme, propratila sam sve što se dešava, ali ja sam čovek improvizacije, volim na licu mesta da vidim šta se radi - rekla je Dušica na početku razgovora sa Deom i Sarapom.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otkrila da je oduševljena svim onim što je do sada videla, a posebno Leposavom, ženom - robotom koji će imati posebnu funkciju u Zadruzi.

Zapratila sam Leposavu, dopisivale smo se na Instagramu, pa sam je pitala da li ćemo biti oštre prema zadrugarima, a ona mi je rekla "Samo me gledaj!". Neće biti svejedno zadrugarima od celog tima koji rade, a oni se plaše studija najviše (smeh) - rekla je Dušica i dodala:
Ono što se meni sviđa kod televizije Pink je težnja da se svake godine budemo sve bolji. Svake godine je nešto novo, imaš potrebu da napreduješ i svake godine se pitam šta će novo biti i kad pomislim "To je to, ne može bolje" uvek stigne nešto novo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su zadrugari u pitanju, Dušica je priznala da se ne plaši nikoga, te da oni treba da se plaše nje, a evo i zašto.

Ja se ne plašim nikoga, neka se oni plaše mene u skladu sa onim što rade. Ni ja se neću u nečijoj kući ponašati ovako ili onako, postoje neka pravila i ružno je da se neke stvari rade - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ono što je Dušica rekla je dovoljan razlog da ove večeri budete uz televiziju Pink i portal Pink.rs, koji će iz minuta u minut prenositi sve detalje svečanog otvaranja "Zadruge 3", jer nas, bez sumnje, očekuje spektakularna noć.

Autor: N. Vujčić

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

'