AKTUELNO

Pratite uživo početak nove sezone večeras od 21 sat na televiziji Pink.

Treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", počinje večeras u 21 čas spektakularnom ceremonijom otvaranja, za koju je Željko Mitrović najavio i svoj polučasovni šou.

Foto: Luka Šarac/Hello!

Iako nije želeo da otkriva mnogo o samoj ceremoniji otvaranja, Željko je tokom jučerašnjeg druženja sa novinarima povodom nove televizijske sezone najavio da će i ove godine šou započeti sa pobednicom prethodne "Zadruge" - Lunom Đogani, kao što je prethodnu sezonu započeo vožnjom gondolom sa Kristinom Kijom Kockar.

Na ceremoniji ću imati svoj polučasovni šou, kolegijum je izglasao da ne treba menjati ništa s obzirom na to da je ovo treća sezona kako otvaram "Zadrugu". Ove godine ćemo imati taj ceremonijalni deo, sve počinje jednim velikim karnevalom, posle toga vas očekuje ulazak učesnika i sve se pretvara u jednu veliku žurku za nas sa ove strane, a za njih pedesetoro počinje rijaliti. Mislim da je po svim aspektima "Zadruga" sada već jedan toliko zreo projekat, u tehničkom, produkcionom i svakom smislu koji zavisi od nas - rekao je vlasnik TV Pink.

Večeras će se u Belu kuću useliti čak 50 takmičara - Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Milica Kemez samo su neki od budućih zadrugara, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti.

Večeras će se u Belu kuću useliti čak 50 takmičara - Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Milica Kemez samo su neki od budućih zadrugara, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti.

Foto: e-stock agency

Mada nije došlo do velikih promena kada je o samom izgledu "Zadruge" reč, u ovoj sezoni će učesnici na raspolaganju imati dve potpuno nove prostorije: sportsku halu sa terenima za košarku, fudbal i rukomet, koja će biti u potpunom mraku, te će biti zanimljivo videti kako će se zadrugari snaći u igricama u takvim uslovima. Druga prostorija je Šekspirovo pozorište, uređeno po ugledu na londonski "Old Vic" sa kapacitetom od 250 ljudi i rotirajućom binom. Upravnik pozorišta biće glumac i šoumen Dragan Marinković Maca, koji će zadrugarima pomagati oko pripremanja predstava jednom u 15 dana ili jednom mesečno.

Potpuna inovacija u ovakvom formatu biće svakako humanoidni robot Leposava sa veštačkom inteligencijom, koja će zadrugarima biti najbolji prijatelj, ali i koja će biti najbliži saradnik Velikog šefa. Leposava će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja u rijalitiju, a Željko je već na svom Instagram profilu pokazao ne samo kako izgleda, već i kako uči da govori i kako se kreće kroz kompleks "Zadruge" gde će od večeras provesti narednih deset meseci.

Željko je ostao tajanstven kada je o konačnom spisku učesnika reč, a kakva vas sve iznenađenja očekuju u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, saznaćete već večeras od 21 čas samo na TV Pink, kada počinje spektakularna ceremonija useljenja.

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#najava

#Željko Mitrović

'