AKTUELNO

Čim je videla Mariju, Miljana odmah promenila temu.

Posle emisije "Pitanja novinara" Miljana Kulić odlučila je da priđe svojim cimerima koji su sedeli u dvorištu. U toj grupici bio je i Gagi Đogani, sa kojim je Kulićeva ušla u razgovor i postavila mu nekoliko pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je želela od Gagija da čuje u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, pitala ga šta misli o vezi Lune i Marka Miljkovića, kao i da li je u kontaktu sa bivšim dečkom svoje ćerke Lune, Slobom Radanovićem.

U kakvim si odnosima sa Anabelom? Da li se čuješ sa Slobom? Da li bi imao želju da ga vidiš? Ide mi majka, moramo da prestanemo o tome da pričamo - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad smo u lošim odnosima Anabela i ja, ali biće sve to okej. Tokom rijalitija sam podržavao Lunu i Marka, a ona se sekirala kao majka. Mislila je da to nije to. U prvoj sezoni smo oboje priznali. Ne, ne, ne čujem se sa Slobom. On je novinarima rekao da se ne bi pozdravio sa mnom. Ja čoveku nisam ništa uradio! Podržao bih i Čolaka kada bi bio sa Lunom, ako je ona zadovoljna! - pričao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'