AKTUELNO

Jedva čeka da stane na binu!

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica u usponu Luna Đogani bila je gost voditelja Darka Tanasijevića u poslednjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita", a ekipa našeg portala našla se sa njom pred sam početak i obavila intervju.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Luna je nedavno na svom Instagram profilu objavila datum svog prvog nastupa koji će se desiti u jednom klubu u Severnoj Makedoniji, a nas je zanimalo kako se oseća i da li je spremna.

Da, to su moji prvi nastupi. Trebalo je to sve da bude mnogo ranije, ali sam pauzirala zbog operacije. 20. septembra u Makedoniji je zvanično prvi moj nastup. Jedva čekam. Tamo sam snimila i prvu pesmu, sve mi je nekako povezano. I moja mama je imala svoje prve početke u Makedoniji, to su sve znakovi pored puta. Mnogo mi je drago, Makedoniju i Makedonce obožavam. Jedva čekam da moj prvi zvanični nastup bude tamo na njihovoj bini - rekla je Luna.

Foto: Telegraf/M.Đorđević

Zanimalo nas je i kada će izaći njena druga pesma, koju njeni fanovi željno iščekuju.

Druga pesma izlazi uskoro, zbog operacije nisam stigla da snimim spot za drugu pesmu, čim se oporavim snimam taj spot i sve to brzo izlazi - otkrila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisije "Premijera" posetila je nedavno Pinkovu zvezdu Slobu Radanovića u teretani u kojoj trenira i između ostalog pitali su ga i da li bi izašao na binu sa Lunom. Radanović je tom prilikom rekao da ne bi, kao i da smatra da ni Đoganijeva ne bi želela da se to desi. Nas je zanimalo šta Luna misli o odgovoru svog bivšeg dečka.

Dobro je odgovorio, slažem se - kratko je odgovorila Luna.

Pročitajte: ŠOK! ISPLIVALA PREPISKA BIVŠEG LJUBAVNOG PARA! Rada Manojlović poručila Milanu Stankoviću: Volim te! (FOTO)

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Ceo intervju možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'