AKTUELNO

Mlada pevačica za Pink.rs progovorila o svojim planovima.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović započela je svoju muzičku karijeru prošle godine, kada je objavila svoj prvi singl "Savršen par" koji je odmah pobrao simpatije publike i danas ima skoro 50 miliona pregleda na platformi Jutjub. Nekoliko meseci kasnije stigla je i pesma "Rane", a Anastasija je shvatila da je vreme da poradi na albumu.

Foto: Pink.rs, Pink.rs/Nemanja V.

U razgovoru za portal Pink.rs Cecina naslednica nam je otkrila da i dalje vredno radi na albumu, koji će u potpunosti oslikati nju.

I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - rekla je Anastasija i dodala da, za sada, neće snimiti duet sa majkom:
Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Foto: Pink.rs, Pink.rs/Nemanja V.

U javnosti se često spekulisalo o tome da će Veljko, njen stariji brat, stati na ludi kamen sa svojom verenicom Bogdanom Rodić. No, poznato je da je Anastasija u dugogodišnjoj vezi sa izvesnim Đorđem, te da su nedavno počeli da žive zajedno, pa je nas zanimalo da li će se možda ona udati pre nego što se njen brat oženi.

(smeh) Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - zaključila je Anastasija.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Ceo intervju sa Anastasijom možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Anastasija Ražnatović

#Udaja

'