AKTUELNO

Nije mogla da ostane imuna na komentare aktuelne zadrugarke.

Pinkova zvezda Nadežda Biljić jedna je od najzanimljivijih i najkontroverznijih učesnica prošle sezone "Zadruge", posle koje je ostala u žiži javnosti zbog medijskih prepucavanja sa bivšim ljubavnicima iz rijalitija, ali i, nažalost, nasilja koje je doživela od Tomislava Panića. O njoj neretko govore i učesnici aktuelne, treće sezone "Zadruge", što je bio slučaj i prekjuče, kada je po njoj drvlje i kamenje osula Saška Karan.

- U koga je zaljubljena? J*bala se sa ovim, j*bala sa onim... Koja emocija? - rekla je između ostalog Saška u razgovoru sa Suzanom Ćubelom.

Foto: Pink.rs.

Ove reči pogodile su Slavicu Biljić, Nadeždinu majku, koja ovaj put nije mogla da prećuti, te se oglasila putem Instagrama i stala u ćerkinu odbranu.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Opet prave i od mog deteta devojku lakog morala, sebi prave bolji plasman... Ne dam kao roditelj da ovo rade! Trpela sam ovo dve godine, više neću! Ja znam kako sam vaspitala svoje dete i ja o svom detetu znam sve - ona meni sve priča, što se ne bi reklo za decu dotičnih gospođa. Što se tiče gospodina koji je sedeo sa njima, to je već Nadi u lice i rekao, to je prijatelj... Ja kao neko ko je roditelj učesnika "Zadruge" poručila bih im da se bore kao moje dete za tu Škodu. Ona nije gazila nikoga da bi dotle došla, a pretrpela je previše - poručila je Nadeždina majka.

Foto: / Printscreen Instagram

Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Slavica Biljić

'