AKTUELNO

Svi su bili u šoku.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi obavio "Pretres nedelje".

Foto: TvPink Printscreen

Milan je spomenuo potresnu priču Milice Kemez, koja je imala prilično bolno i traumatično detinjstvo. Ova hrabra devojka je ustala i počela da priča detaljnije svoju priču i tom prilikom rekla da je od treće godine u Domu za nezbrinutu decu.

Nije mi bilo u planu da pokrećem tu temu, rekla sam još dok je Dejan pričao o svom proglemu sa majkom... Nisam spremna sve da iznesem. Deluje da sam jača, ali nisam. Od treće godine sam u Domu za nezbrinutu decu. Ostavljena sam u Beloj Crkvi, sestra i ja smo uzete u hraniteljsku porodicu. To je bila jedna žena koja se time bavila jer nije imala svoju decu. Ja to nisam znala, bila sam mala, tu ženu sam zvala majkom. Sve je bilo okej u početku. Dosta toga se ne sećam, jer sam potisnula. Moj život u toj porodici traje 11 godina, jako sam teško živela. Sestra i ja smo bile zlostavljane na svakakve načine. Nisam znala ni da li mi je majka živa, ništa - govorila je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj i zadrugari su burno odreagovali kada su čuli da ju je žena maltretirala, Marko Janjušević je u suzama napustio Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Miličina potresna priča i dalje traje - pratite uživo na Pinku!

I. Radulović

#Marko Janjušević

'