AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Pred nama je jedva vrlo uzbudljiva noć u 'Zadruzi 3', puna iznenađenja i neočekivanih situacija, a ukućani ni ne slute da će im se već večeras pridružiti novi cimeri.

PROČITAJTE JOŠ: O OVOME NIKAD NIJE PRIČAO! POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARA ĆE VAS DOVESTI DO SUZA: Žena mu je jedva ostala živa, a OVO je razlog!

Foto: TvPink Printscreen

Pored 'Vanrednog ubacivanja' koje počinje u 22 časa, večeras  gledaoce TV Pink, kao i zadrugare, očekuje još jedno veliko iznenađenje. Naime, njima će se na velelepnom imanju pridružiti popularni folker Darko Lazić, kojem je ovo jedan od prvih javnih nastupa nakon stravične saobraćajne nezgode koja se dogodila prošle godine i iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Foto: Pink.rs

Darko, kao i Katarina Didanović i DJ Krčmar će večeras uveseljavati zadrugare svojim brojnim hitovima na prvoj žurki u trećoj sezoni 'Zadruge', a nema sumnje da će se Laziću posebno obradovati Miljana Kulić, koja je više puta istakla da je on njen omiljeni pevač, kao i da bi volela da baš on dođe na neku od žurki na velelepnom imanju.

Foto: Printscreen Instagram/katarina_didanovic

Nema sumnje da će svi zadrugari skočiti od sreće kada vide Darka Lazića, kao i da će ih vrlo iznenaditi ulazak novih cimera u Belu kuću, stoga ne propustite da i večeras od 22 časa budete uz kanal TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Rijaliti Zadruga

'