AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti ovo!

Zadrugar Bane Čolak je posle nekoliko dana pokazao simpatije prema cimerki Dragani Stojančević, a noćas su završili u istom krevetu gde su pali i prvi zagrljaji.

Foto: TvPink Printscreen

On je u razgovorima sa svojim cimerima prokomentarisao i ostale učesnice, gde je priznao da mu je Dragana prirasla srcu toliko da bi je predstavio kao svoju devojku koju bi samo držao za ruke i šetao po imanju, dok je ostale izdvojio i priznao da su niskog morala.

Ivana Radić je čula od svojih bliskih ukućana da je ona aludirao na nju, što joj je teško palo, pa je imala potrebu da sa njim raščisti to i upita ga zbog čega tako misli, a on ju je ubeđivao da su drugi to pogrešno protumačili i obrazložio joj šta je sa tom izjavom želeo da istakne.

Ja ne znam da li se tebi Dragana sviđa ili ne, ja ne znam, ali i da ste zajedno, meni bi bilo drago... Nije u redu da pričaš kako sam ja za je*anje, a ona za šetnju - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja to nisam rekao za tebe, nisam te uopšte spomenuo. Nije meni ovo prvi rijaliti da bih ja glumio nekog j*bača. Ja sam rekao za devojke drugog kalibra, ali ne za tebe. Taj što ti je rekao te je zaj*bao - pravdao se Bane.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Ivana Radić

'