AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Mina Vrbaški, učesnica prve dve sezone najgledanijeg rijalitija u Evropi, večeras ulazi u "Zadrugu 3". Nju je pre njenog povratka na velelepno imanje u Šimanovcima ugostila voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njom obavila intervju.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je između ostalog pričala i o svojim greškama iz prošlosti, pa se osvrnula na svoje učešće u "Zadruzi 1" i "Zadruzi 2".

Kao mlada sam želela prerano da odrastem, a sada kažem deci da ne žele to, da ne bi završili kao ja. Ja sam dosta naučila kroz život, nadam se da će gledaoci biti zadovoljni učešćem u trećoj sezoni - rekla je Mina.

Nakon toga je pušten prilog svađe nove učesnice Ivane Šopić sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, gde je Šopićeva izbila u prvi plan. Mina je pohvalila Ivanu i rekla da smatra da će se dobro slagati sa njom, a zatim izrekla svoje mišljenje o zadrugarkama.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam odakle su ove devojke iskopane... Sve su totalno drugačije, da bi dolazilo do ovakvih stvari. Ne želim puno da se petljam sa njima, žene su najveže zlo, to znam po sebi. Devojke koje se svađaju samo jednostavno žele pažnju medijsku i misle da je slava nešto lepo i lako i da sa tim možeš da se nosiš. Nisu očigledno prošle to što će proći. Mislim da je to više zbog slave, nego muškaraca. Stefan je iskren, direktan, konkretan. Po mom mišljenju je Stefan najlepši i najveći šmeker. Drago mi je što ga devojke tako posmatraju i što se lome oko njega. Meni one tamo ne liče na devojke, sve su prepumpane, liče jedna na drugu. Suzana mi je super, mislim da jedina nije ljubomorna i iskompleksirana - navela je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ivana Šopić

#Mina Vrbaški

'