AKTUELNO

Lepi Mića podelio novac zadrugarima.

Utorak veče u rijaliti programu "Zadruga 3" rezervisano je za žurku. Zadrugari su sa nestrpljenjem iščekivali ovu noć, a za njih će večeras Darko Lazić prirediti zabavu za pamćenje. Podsetimo, Darku je ovo jedan od prvih javnih nastupa nakon stravične saobraćajne nezgode koja se dogodila prošle godine.

Za dobru atmosferu u Beloj kuće pobrinuće se i Katarina Didanović i DJ Krčmar, a neposredno pre početka žurke stiglo je pismo u Belu kuću kojim je Veliki šef obavestio zadrugare da je vreme za žurku i poslao im novac.

Foto: Pink.rs, E-stock

Dragi zadrugari, večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za večerašnju žurku, a vođa će odlučiti ko će dobiti 100, 200 i 300 dinara. Gledaoci i Veliki šef moraju videti ko je koliko dobio. Na žurki će biti i hrane i pića, ali ćete sve to morati da platite - pročitao je Lepi Mića pismo Velikog šefa.
Ko je danas dobio 1000 dinara za igru, dobiće po 100 dinara. Miljana i Marija će dobiti po 300 dinara, Filipe tebi 300, Bane, Ivane, Dalila po 100 dinara - započeo je podelu novca Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Darko Lazić, Katarina Didanović i DJ Krčmar obećavaju dobar provod, zato ne propustite večerašnju žurku i budite uz televiziju Pink i pratite sva dešavanja iz Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'