AKTUELNO

Rat između njih dve ne jenjava.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 3" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Sledeće pitanje je stiglo za Ivanu Šopić koja je pokazala da je britka na jeziku, a već se sukobila sa velikim rijaliti igračima.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si se pripremala za Zadrugu ili si prirodno nadarena za ovo, pošto si ispela da nadmudriš sve one koji su ti se verbalno suprotstavili, a imaš manje rijaliti iskustva od svih njih - glasilo je pitanje za Ivanu.
Ja sam mnogo puta ulazila u svađe. Moj problem je što ja sve lično shvatam. Mnogo me je uvredilo kada su me nazvali prostitutkom. Nikada nisam nikome rekla ružnu reč. Najveća psovka mi je bila što sam nazvala Sašku babom jer liči na moju babu - rekla je Ivana.
Ti si se devojko nameračila na najveće igrače. Smešna si devojčice. Treba ti još mnogo da učiš - odbrusila joj je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si mi pilot verzija. Ličiš na moju babu. Moja baka je jedna gospođa, a ti ne možeš da se porediš sa njom. Ona je fina i kulturna osoba za razliku od tebe - uzvratila joj je Šopićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Savka Gazivoda – Saška Karan

'