AKTUELNO

Niko više nije skrivao suze

Slavni reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao u ponedeljak, 9. septembra u Zemunu, a danas su ga porodica, prijatelji i kolege ispratili na večni počinak.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Veliki broj ljudi došao je ispred kapele kako bi se poslednji put oprostio od slavnog repera, a tužna povorka je bila nepregledna.

Na čelu povorke našli su se prijatelji koji su nosili cveće, zatim trubači, a iza njih je išao kovčeg koji su pratili Gruovi roditelji, brat Igor i reperova supruga Danica, koji nisu mogli da zaustave suze i jedva su stajali na nogama. Pored njih, vozilo u kom se nalazio sanduk pratili su i bajkeri na motorima.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Na sahrani se, pred svima, potresnim pismom obratio Nigor, koji je bio Gruov veliki prijatelj, a sve vreme dok je čitao pismo nije mogao da zaustavi suze.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Između ostalog, rekao je da će doći dan kada ćemo svi otići gore, da ćemo Grua pamtiti po dobroti kojom je zračio i na kraju mu poručio "Vidimo se kad dođem gore".

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Dok su spuštali sanduk, Gruovu majku su držali da ne padne, a ona je sve vreme jecala i kukala, te samo ponavljala "Joj, zlato moje, joj zlato moje." Gru je ispraćen uz zvuke trube, koja je svirala jednu od najtužnijih pesama.

#Dalibor Andonov Gru

#Sahrana

'