AKTUELNO

Ekipa Dnevnjaka u novom TV formatu ''Kočenje'' nateraće vas da plačete od smeha.

Humoristička emisija ''Kočenje'' u kojoj ćete gledati omiljene likove Dnevnjaka počinje sa emitovanjem u ponedeljak 13. februara od 23:30 časova na TV Pink.

Foto: Printscreen

Ekipa Dnevnjaka na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem ostaviće vas bez teksta i naterati da plačete od smeha.

Foto: Printscreen

Miloš i Đorđije naći će se u ulozi domaćina emisije ''Kočenje'', a Damir i Miki su zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi žestoki obračun - šamaranje i polivanje vodom.

U prvoj epizodi emisije ''Kočenje'' najzabavniji momci u regionu ugostiće folk pevača Radišu Trajkovića Đanija kojeg će, između ostalog, voditi na poligraf i DNK testiranje.

Foto: E-stock

Emisija je veoma dinamična, a gledaoci će imati priliku da uživaju u sledećim segmentima: gej plesić, analiza pesama, dva minuta za majku, sponzori, kvizčina, telefonsko uključenje, započni rat... U svakoj emisiji Miloš i Đorđije ugostiće u studiju i po jednu poznatu ličnost. Gosta u studiju očekuju brojni izazovi: optuživanje da je ukrao pesmu, DNK analiza, poligraf i mnogo drugih iznenađenja...

Foto: Printscreen

Ne propustite da u ponedeljak 13. februara od 23:30 budete uz TV Pink i pratite prvu epizodu humorističke emisiju ''Kočenje''.

Autor: M. K.

#DNK

#Kočenje

#Radiša Trajković Đani

#TV Pink

#pevač

'