AKTUELNO

Zadrugar ne prestaje da brani pevača.

Tokom sinoćne emisije "Igra istine" Bane Čolak je javno otkrio da je Nataša Radan veoma bliska sa pevačem Amar Giletom Jašarspahićem i da su njih dvoje planirali da idu zajedno na more.

Kada je ovo čuo Rade Lazić, koji je pevačev dobar prijatelj, on se odmah brecnuo i istog momenta sve demantovao. Kako je zadrugar i dalje pod utiskom sinoćnih dešavanja on je sa Gagijem Đoganijem i Ivanom Gavrilovićem o ovome otvoreno pričao.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo više familija nego poslovni saradnici i da ja onako čujem sinoć. Za takvu stvar ja grkljan čupam napolju. Rekao je kako je on trebao sa Natašom da ide sad u semptembru na more. Čovek ima ženu, znaš kakva mu je žena. Da ja nisam tu, on ne može čoveku da praviš problem. Čovek nije kući po tri, četiri dana - pričao je nervozno Rade dok ga je Gagi smirivao.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će pevačeva supruga reagovati kada sazna da postoji i fotografija koja pokazuje koliko su zapravo Amar i Nataša bili bliski, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/natasa.rr

Pročitajte još: DRŽALI SU ME ZATVORENU U KUĆI! Tara se poverila Mioni kakav PAKAO OD ŽIVOTA joj je Anđela Veštica napravila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Amar Gile Jašarspahić

#Nataša Radan

'