AKTUELNO

Razlog je navodna prevara.

Lepu pevačicu Katarinu Kaju Ostojić već dugo prate priče da je njen brak sa Džuniorom Džekom na klimavim nogama. Sada su se u domaćim medijima pojavile nove informacije o Kajinoj navodnoj prevari.

Kako prenose mediji, Ostojićeva je navodno započela strastvenu vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kaja i Mateo, koji je sedam godina mlađi od nje i koji trenutno brani broje francuskog SCO Angresa, stupili su u kontakt putem Instagrama, dopisivali su se nekoliko nedelja, a kada su se videli, odmah su sevnule ljubavne varnice.

Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko nedelja, nakon čega su se i videli. odmah su sevnule varnice među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja uprkos njihovoj vezi i dalje živi sa Džuniorom Džekom, pa je tražio da raskine sa njim i da se preseli kod njega u Francusku - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:
Toliko je odlepio za njom, da se bukvalno ne razdvajaju. Pre par dana joj je priredio romantičnu večeru povodom rođendana, na kojoj joj je poklonio 101 ružu. Bukvalno joj skida zvezde sa neba.
View this post on Instagram

Ono sto je dobro...nikad ne zakasni 🦋

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Ove glasine dodatno su podgrejane kada su Kaja i Mateo objavili fotografije na svojim profilima koje su uslikane na istom mestu, a fudbalerovu fotografiju je pevačica čak i lajkovala.

View this post on Instagram

#laVieAngevine🏰 #Mvp4 #elle📸

A post shared by MaTeO PaVLoViĆ (@matteo4pavlovic) on

Pink.rs

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

'