AKTUELNO

Ona je uvek iskrena do srži.

U drugoj emisiji devetnaeste sezone emisije "Magazin In" autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je zanimljive i aktuelne goste koji su u njenoj emisiji govorili o onome o čemu inače ćute. Sanja je u drugoj emisiji ove sezone ugostila TV novinarku Snežanu Dakić, estradnu umetnicu Lepu Lukić, pevačicu Zoi, pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić, glumicu Lidiju Vukićević, novinara Milivoja Milija Čolića i motivacionog trenera i glumca Sinišu Ubovića.

Foto: TvPink Printscreen

U toku razgovora, Sanja je svoje gošće upitala koje je njihovo najlepše ljubavno iskustvo koje su doživela na letnjem odmoru i kada su se na moru zaljubile do ušiju, a Nadežda je imala zanimljiv odgovor.

Ja sam to sinoć sanjala (da se zaljubila), pa kad sam se probudila, shvatila sam da toga nema ništa. Ali to znači da sam malo na odmoru od svega toga. Kod mene nekako idu stvari polako, onako zatišje pred buru - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Biljićeva je u drugom stanju i čeka dete sa svojim bivšim dečkom Tomom Panićem, ali izgleda da se pevačica neće pomiriti sa manekenom, već očekuje da joj se dogodi neka nova ljubav.

D. C.

#Magazin In

#Nadežda Biljić

#Sanja Marinković

'